0
Winkelwagen
€ 0,00
Retouren
Als klant heeft u natuurlijk het recht om tot 14 dagen na ontvangst van de goederen het artikel zonder reden terug te sturen. u zult dan ook u volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggezonden krijgen.

Wil je één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Op deze pagina lees je precies wat je dan moet doen. 

Uitzonderingen op het herroepingsrecht
- Indien de verzegeling van het product is verbroken. Producten zoals matrassen, toppers en bedtextiel zijn producten die vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming niet kunnen worden teruggezonden als de verzegeling is verbroken.
- Het product gebruikt of beschadigd is.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je retourzending voorbereiden
Wanneer je een artikel retour wilt sturen, willen we je vragen een e-mail te sturen naar ....

We verzoeken je het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk, stevig te verpakken in de originele verpakking. Om je retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we je een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen (in de verpakking of in een envelop die je op de verpakking plakt). Op die manier hebben wij al je gegevens meteen bij de hand.
Daarnaast vragen we je ook je rekeningnummer (IBAN) te vermelden zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen terugstorten.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het versturen van je retour
Voor het retourtransport van een artikel heb je de keuze uit drie opties:
  • ​Je stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst
  • Je brengt het artikel zelf terug naar ons magazijn
Hieronder zullen we deze opties verder uitleggen.

Optie 1: Zelf retour sturen met een pakketdienst​
Kleinere artikelen kan je zelf retour sturen d.m.v. een pakketdienst (bijv. PostNL of DHL). De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende pakketdienst (ter indicatie: PostNL rekent € 6,95 voor een pakket tot 100 x 50 x 50 cm en maximaal 10 KG). Bereid het pakket voor zoals hierboven beschreven bij 'Je retourzending voorbereiden' en plak een briefje op de doos met ons retouradres:

Matrassendiscounter.nl
T.a.v. Klantenservice / Retouren
Scheidingstraat 1
5154AE Elshout  


Je kunt het pakketje vervolgens inleveren bij een PostNL pakketpunt of DHL Parcelshop, waar je ook meteen de verzendkosten kunt afrekenen.
Matrassendiscounter.nl is niet aansprakelijk  voor beschadigingen of zoekrakingen van de retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. Bewaar dit goed of maak er even een foto van. Matrassendiscounter.nl mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk terug is gekomen.

Optie 2: Terugbrengen naar ons magazijn
Natuurlijk mag je je retourzending ook zelf retour komen brengen in ons magazijn in Elshout. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00) We willen je vragen dit vooraf aan ons te melden via de mail of telefonisch. Bereid het pakket voor zoals hierboven beschreven bij 'Je retourzending voorbereiden'. Het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van je retour.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retourkosten
Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. In de  hierboven beschreven retouropties vind je hierover meer informatie.
  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Bereikbaarheid (online)

Maandag 8:00 - 22:00
Dinsdag 8:00 - 22:00
Woensdag 8:00 - 22:00
Donderdag 8:00 - 22:00 
Vrijdag 8:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

 

Informatie

klantenservice@matrassendiscounter.nl
NL: +31 (0)85-30 30 614
BE: +32 (0)78-48 44 48

Zanddonkweg 5
5144 NX Waalwijk

K.V.K: 77571797
BTW nr: NL861048490B01
Alle bedragen zijn inclusief btw